Portfolio | Verborgen in de bossen

Ergens diep in de bossen wordt een woning in Franse stijl aangevuld met landelijke accenten. Vanuit de architectuur van de woning zijn we een bijgebouw gaan ontwerpen waarin bv. de kroonlijst van de woning terugkeert. De tuin wordt onlosmakelijk verweven met de woning.

De achtertuin bestaat uit een eerder intieme leeftuin met zwembad enerzijds en een open landschapstuin anderzijds. 
Verschillende doorkijkjes en perspectieven zorgen ervoor dat de tuin grenzeloos opgaat in het bosgeheel. Op het terras combineren we natuursteen met hardhout en  luie snoeivormen.

De voortuin is minstens zo sprekend als de achtertuin. We restaureren het centrale verdiept gazon. Aan de straatkant, in het rhodomassief, bouwen we een erf met daarrond bijgebouwen in landelijke stijl.